• Bed and Breakfast

    De karakteristieke boerderij , de  Hiddinghoeve , is  sinds 2011  in gebruik als  luxe Bed en breakfast.  De boerderij ligt op een rustige locatie in het mooie Smeerling. De boerderij is omgeven door een grote boeren tuin met daarin vele soorten bloemen.  Vanaf het terras is er een prachtig uitzicht op het beschermde dorpsgezicht. ben je een ochtend mens dan is er een grote kans dat je reeën of ander wild  door de velden ziet lopen.

    Huisdieren

    Het is bij de Hiddinghhoeve toegestaan om honden mee te nemen.  Dit gaat bij voorkeur wel in overleg i.v.m. onze eigen honden. 

    Kamers

    De  Bed en breakfast Hiddinghhoeve  heeft twee kamers  beschikbaar.  Een ruime tweepersoons  kamer en een en suite kamer  met een complete keuken.  Deze laatste is zowel geschikt voor twee als voor vier personen. Luxe is hier in grote mate voorhanden. Tot en met  bad of Whirlpool, combi-magnetron, koffiezetapparaat internet en tv. De gasten hebben een eigen opgang en terras. Voor meer specifieke informatie over onze kamers en de bijbehorende faciliteiten kunt u klikken op de onderstaande knop.