• Kamers

   

     

  HET VOORHUIS

  Ruim en-suite tweekamerappartement. In de voorkamer heb je een comfortabel zitgedeelte, waar je tv kunt kijken, lezen of van het uitzicht genieten. In de achterstekamer heb je het eetgedeelte. Dit is inclusief een grote eettafel en een gezellige uitgebreide keuken. Een fornuis, koelkast, servies en pannen zijn hier aanwezig. Er is een Nespresso koffie apparaat,  een waterkoker en thee en koffie pads, zodat je een lekker kop koffie of thee kunt maken. Het voorhuis is zeer geschikt voor een meerdaags verblijf.

  DE BEDDEN

  In de voorkamer is een  comfortabel tweepersoons boxspring aanwezig. In de achterste kamer heb je een gezellige ruime bedstee. Het voorhuis is zeer geschikt voor een verblijf van  zowel twee als vier personen. Het is mogelijk om voor kinderen een bijzetbed of een babybedje bij te plaatsen.

  DE BADKAMER

  Het voorhuis heeft een luxe eigen badkamer met bad, luxe regendouche, dubbele wastafel en toilet. Handdoeken, zeepjes en shampoo zijn ruim voorradig.

  DE ACHTERKAMER

  Ruime kamer van 37 m2 In de achterkamer heb je een comfortabel zitje, waar je tv kunt kijken of een boek lezen.  De kamer beschikt daarnaast over een eettafel, waar ’s morgens het ontbijt wordt geserveerd. Er is een Nespresso koffie apparaat,  een waterkoker en thee en koffie pads, zodat je een lekker kop koffie of thee kunt maken. In de hal is er de beschikbaarheid over een kleine koelkast. In de achterkamer kun je comfortabel een of meerdere dagen verblijven.

  DE BEDDEN

  In de achterkamer is een  comfortabel tweepersoons boxspring aanwezig. Het is mogelijk om voor kinderen een bijzetbed of een babybedje bij te plaatsen.

  DE BADKAMER

  De achterkamer heeft een luxe eigen badkamer met bubbelbad, luxe regendouche, dubbele wastafel en toilet. Handdoeken, zeepjes en shampoo zijn ruim voorradig.